Prodaja hiÅ¡e - BISTRICA PRI TRŽIČU

BISTRICA PRI TRŽIČU - samostojna hiša

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
Gorenjska
Upravna enota:
Tržič
Občina:
Tržič
Opis:
126 m2, samostojna, zgrajena l. 2014, 216 m2 zemljišča, prodamo.
Šifra:
H-35/2017
Cena:
239.000,00 EUR
Energ. razred:
C (35 - 60 kWh/m2a)

V urejenem stanovanjskem naselju v Bistrici pri Tržiču prodamo manjšo samostojno hišo, 126,8 m2 neto stanovanjske površine, na zemljišču v izmeri 216 m2. Hiša je premišljeno umeščena v novo naselje treh modernih in stilsko dovršenih objektov s petimi stanovanjskimi enotami. V pritličju obsega vetrolov, utility, dnevni wc, kuhinjo z jedilnico in svetel, zračen ter razgiban dnevni prostor z izhodom na atrij, orientiran na jug. V nadstropju sta dve sobi, spalnica z izhodom na balkon in kopalnica, v mansardi pa je še dodaten večji prostor (ki ni vštet v neto površino), primeren za delovno sobo, atelje, igralnico, fitnes sobo… Hiša je zasnovana funkcionalno, z dobrim izkoristkom prostora, pri gradnji so uporabljeni kvalitetni materiali, poudarek je na energetski učinkovitosti, za ogrevanje prostorov skrbi individualna peč na mestni plin, za ogrevanje sanitarne vode pa toplotna črpalka.

Pred vhodom v objekt je urejeno dvojno parkirišče, od tega je eno pokrito. Okolica je urejena, v bližini je vsa potrebna infrastruktura, vrtec, šola, trgovine, avtobusne postaje, priključek na hitro cesto Tržič – Kranj je oddaljen manj kot 1 km, v bližini je tudi obilo možnosti za sprehode v naravi ali rekreacijo.

ZK stanje je urejeno in brez bremen, cena že vključuje ddv.

Kupcu nudimo brezplačno pomoč pri načrtovanju, oblikovanju in opremljanju interierja, s pomočjo izkušenih arhitektov, oblikovalcev, izvajalcev in proizvajalcev notranje opreme.

Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Za vse dodatne informacije in morebiten ogled pokličite na 031 828 999.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
ALTERA, d.o.o.
Naslov:
Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
Telefon:
031/828-999
E-pošta:
:

Prosimo, vpišite vaše podatke in v najkrajšem možnem času bomo navezali stik z vami.*Prepišite varnostno kodo