Prodaja hiše - KOKRICA

KOKRICA - dvojček hiša

Prodaja:
Hiša - Dvojček
Regija:
Gorenjska
Upravna enota:
Kranj
Občina:
Kranj
Opis:
155 m2, dvojček, zgrajen l. 2017, 300 m2 zemljišča, prodamo.
Šifra:
H-175/2018
Cena:
330.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Na Kokrici, na mirni in idilični lokaciji prodamo enoto dvojčka, ki v treh etažah (K+P+M) obsega 155 m2 bivalne površine, na sončni in ravni parceli površine 300 m2 z delnim pogledom na gore. Objekt je bil zgrajen leta 2017 z uporabo klasičnih, sodobnih in kvalitetnih materialov, je dobro izoliran, po vsej površini je talno ogrevanje v povezavi s toplotno črpalko. Enota ima pred vhodom dve urejeni asfaltirani parkirni mesti. V ponudbo je vključena vsa oprema. Objekt je pod video nadzorom z možnostjo vpogleda in komunikacije preko kamer s pametnim telefonom.

Lokacija je ugodna in lepo urejena, odlikuje jo mirna in zelena okolica tik ob sprehajalnih poteh Brda, naravnih rezervatih z jezerci, z obilo možnosti rekreacije in sprehodov ali igre otrok v naravi, obenem pa sta blizu dve osnovni šoli ter vrtec (dober km), avtobusna postaja (300 m), trgovina (1,5 km), do AC priključka je 2,5 km.

Hiša je urejena, svetla in zračna, tloris je funkcionalen. Pritličje sestavljajo veža, kopalnica, svetel in zračen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na sončen atrij oz. vrt z odprtim južnim pogledom. V nadstropju so otroška soba, velika spalnica z izhodom na balkon ter lastnim vhodom v kopalnico. Klet sestavlja večji telovadni prostor, shramba in dodaten večnamenski prostor. Hiša ima še podstrešje, kjer je možno urediti dodatno sobo.

V dnevnem prostoru je vgrajen po meri izdelan kamin na BIO etanol z velikostjo niše kar 1.4m, kot tudi po meri izdelano svetilo velikosti 1.8mx1.8m v visokem sijaju z direktno in indirektno AMBIENT osvetljavo. Po celotnem objektu je urejena LED osvetlitev, v hodnikih in na stopnišču svetila delujejo na senzor, stikala za luči so proizvajalca TEM narejena iz stekla. Stopniščna ograja je izdelana iz ti. lebdečega stekla ter ima lesen ročaj.

Vhodna vrata so od proizvajalca Pirnar z LED osvetlitvijo, okna so PVC v imitaciji lesa, na njih so nadstandardni komarniki proizvajalca Roltek z maksimalno prepustnostjo svetlobe in zraka, okenska senčila-žaluzije so iz bambusa, zunanje okenske police so granitne, notranje so marmorne. Pod terase je izdelan iz sibirskega macesna, prav tako balkonske ograje, parcela je ograjena z lično leseno ograjo borovca. Hiša je obdana z belimi prodniki Carrara Bianco.

Kuhinja je izdelana po meri v visokem sijaju (aparati razreda A), raztegljiva jedilna miza (max 8 oseb), jedilniški stoli in sedežna garnitura v tekstilu po meri z nastavljivim vzglavnim delom, TV LG UHD 4K z diagonalo zaslona 165cm. V spalnici postelja z dvižnim mehanizmom za dodatno shranjevanje, vključno z visokokakovostno vzmetnico Dormeo 200x200, celotno pohištvo v obeh kopalnicah izdelano po meri, vgrajen pralno sušilni stroj Electrolux, kopalniške armature Grohe, kopalniški radiatorji ter zaključki v kromu, zunanje vrtno pohištvo in dvomestna ležeča gugalnica impregniranega lesa ter vrtno pohištvo itd.

Za več informacij in morebiten ogled pokličite na 031 828 999.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
ALTERA, d.o.o.
Naslov:
Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
Telefon:
031/828-999
E-pošta:
:

Prosimo, vpišite vaše podatke in v najkrajšem možnem času bomo navezali stik z vami.*Prepišite varnostno kodo