Prodaja hiÅ¡e - KRANJ, STRAŽIŠČE

KRANJ, STRAŽIŠČE - dvojček hiša

Prodaja:
Hiša - Dvojček
Regija:
Gorenjska
Upravna enota:
Kranj
Občina:
Kranj
Opis:
150 m2, dvojček, zgrajen l. 2019, 325 m2 zemljišča, prodamo.
Šifra:
H-10/2019
Cena:
229.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

V Stražišču ob vznožju Šmarjetne gore, v mirnem okolju urejenega naselja hiš, na ravni in sončni parceli, površine 325 m2, prodamo novozgrajeno moderno zasnovano, nizko energijsko hišo - dvojček, ki v sklopu še treh objektov tvori urejeno in stilsko dovršeno celoto.

Vsi štirje objekti so zelo premišljeno umeščeni v prostor, grajeni so klasično (izolirana temeljna plošča, opečnati zidovi, AB plošče), dobro izolirani (fasadna izolacija 20 cm) z uporabo kvalitetnih materialov, oken in vrat višjega cenovnega razreda. Pri gradnji je velik poudarek namenjen kvaliteti bivanja, zasebnosti, energetski učinkovitosti ter končnim detajlom.

Vsaka enota dvojčka v dveh etažah obsega 150 m2 bivalne površine, bivalni prostori so večinoma orientirani na jug, velike steklene površine pa zagotavljajo dobro naravno osvetljenost prostorov. Tloris je funkcionalen z dobrim izkoristkom in v pritličju obsega velik, odprt, svetel in zračen dnevni prostor, ki je za nivo dveh stopnic nižji od jedilnice in kuhinje, z izhodom na sončen atrij, sanitarije, vetrolov z garderobo in shrambo z lastnim zunanjim vhodom. V nadstropju so tri otroške sobe in spalnica z lastno kopalnico ali garderobno sobo ter večja kopalnica z banjo in tušem. V dnevnem prostoru je predvidena vgradnja kamina, višina prostorov je nadstandardna (260 cm), prav tako višina oken in vrat (230 cm). Vgrajena okna so znamke Satler, vhodna vrata in vrata shrambe pa proizvajalca Pirnar s funkcijo prstnega odtisa. Ogrevanje po vsej površini bo talno s toplotno črpalko zrak-voda, vgrajen je lahko tudi sistem prezračevanja z rekuperacijo in sistem pametnih instalacij. Pred hišo je urejeno tlakovano parkirišče za več vozil.

Hiša se prodaja v III. PGF, kar pomeni, da je hiša na zunaj popolnoma izgotovljena, z urejeno okolico, parkirišči, ograjami. Možen je tudi dogovor za izdelavo do V. GF ali »na ključ«, pri čemer kupec lahko izbira končne talne obloge, sanitarno keramiko, notranja vrata….

Akcijska cena za prvo prodano enoto hiše v III. PGF  znaša 229.000,- eur, na ključ pa še približno dodatnih 60.000,- eur, torej 290.000,-, odvisno od uporabe končnih materialov. Za več informacij in morebiten ogled pokličite na 031 828 999.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
ALTERA, d.o.o.
Naslov:
Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
Telefon:
031/828-999
E-pošta:
:

Prosimo, vpišite vaše podatke in v najkrajšem možnem času bomo navezali stik z vami.*Prepišite varnostno kodo