Prodaja hiše - SREDNJE GAMELJNE

SREDNJE GAMELJNE - samostojna hiša

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Lj. SZ del (Šiška)
Občina:
Ljubljana
Opis:
250 m2, samostojna, zgrajena l. 2018, 600 m2 zemljišča, prodamo.
Šifra:
H-178/2018
Cena:
790.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

V novem, urejenem in mirnem novem naselju nadstandardnih hiš, ob zelenem pasu, prodamo moderno zasnovano nizko-energetsko pasivno skeletno hišo, na lepi, sončni parceli površine 601 m2. Tloris objekta obsega 250 m2 bivalnih površin, dodatno z garažo za dve vozili s shrambo ter zunanjimi terasami, pa vse skupaj znaša 350 m2 površin. Konstrukcija pritličja in nadstropja je leseno-skeletna, kletna etaža pa je armirano betonska.

Pritličje sestavlja zelo svetel in zračen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko sončno teraso, sanitarije, vetrolov z garderobo, od koder je tudi prehod v garažo z dovolj prostora za dve večji vozili, kolesa in ostalo športno opremo. V nadstropju sta dve otroški sobi, spalnica z ločeno garderobno sobo in velika kopalnica, vse sobe imajo izhod na balkon. Klet sestavljajo svetel prostor za fitnes in savno (lahko se ga oblikuje v avtonomno bivalno enoto za goste ali svetlo pisarno z lastnim vhodom) z izhodom na vrt, dodatna večja večnamenska svetla soba, prav tako z izhodom na vrt, kopalnica s tušem, tehnični prostor s toplotno črpalko in rekuperatorjem ter shramba z izhodom na vrt.

Ogrevanje po vsej površini je talno, s toplotno črpalko, za vedno svež zrak in dobro počutje pa bo skrbel sistem prezračevanja z rekuperacijo zraka. V hišo so vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda (stavbno pohištvo Mik celje, vhodna vrata Pirnar z odklepanjem na prstni odtis, garažna vrata Horrman, notranja vrata s skritimi panti in magnetnim zapiranjem, sanitarna keramika Catalano, zunanje žaluzije z elektro pogonom, konzolne stopnice itd,…). Po dogovoru s kupcem, se lahko dodatno izdela tudi bazen z letno kuhinjo in celotna notranja oprema hiše.

Okolica je urejena in mirna, z obilo možnosti za različne oblike rekreacije in igro otrok v naravi. Lokacija je ugodna, do centra Ljubljane je le 9 km, oziroma 15 minut vožnje, do šole je 2,5 km, do vrtca pa le dober kilometer, blizu je tudi postajališče LPP. Hiša je takoj vseljiva. V račun se lahko vzame tudi drugo nepremičnino. Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.Za dodatne informacije in ogled v živo pokličite 031 828 999.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
ALTERA, d.o.o.
Naslov:
Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
Telefon:
031/828-999
E-pošta:
:

Prosimo, vpišite vaše podatke in v najkrajšem možnem času bomo navezali stik z vami.*Prepišite varnostno kodo