KRANJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 130 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

Letnik: zgrajeno leta 2007

Nadstropje 4/4

Šifra: S-88/2022

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 338.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
130 m², 4-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 2007, 4/4 nad., prodamo. Cena: 338.000,00 EUR

Dodaten opis

V Kranju, v bližini centra mesta, prodamo nadstandardno (penthouse), prostorno, svetlo in lepo urejeno 4-sobno stanovanje, z veliko sončno teraso, ki se kot edino nahaja v zgornjem (četrtem) nadstropju lepo urejenega in vzdrževanega bloka, zgrajenega leta 2007.

Stanovanje ima funkcionalen, moderno zasnovan tloris in na svojih 130 m² obsega velik, zračen in svetel dnevni prostor, s kuhinjo in jedilnico, z izhodom na veliko teraso (35 m²) z južno lego in čudovitim panoramskim razgledom vse od Šmarne gore, preko starega mestnega jedra do Šmarjetne gore in čudovitih sončnih zahodov. Terasa ima po vsej površini nameščen sistem talnega ogrevanja, kar na željo lastnika pozimi omogoča taljenje snega, poleg tega je na terasi mogoče postaviti tudi jacuzzi. Nadalje stanovanje obsega še dve otroški sobi (od katerih ima ena izhod na teraso), spalnico, prostorno kopalnico, ločene sanitarije, hodnik z garderobo ter kletno shrambo (5,8 m²) katere elektrika je vezana na merilno mesto stanovanja, kar v kleti omogoča namestitev zamrzovalne skrinje ali kake druge naprave. Pred stavbo je na voljo ograjeno zasebno parkirišče z rampo, ki omogoča dostop samo lastnikom stavbe.

Lastnik je tekom gradnje imel možnost samostojne izbire končnih materialov in vgradnih elementov, ki so vsi nadstandardni in višjega cenovnega razreda (klasičen hrastov parket, notranja vrata po naročilu Les-tur Komenda, keramika italijanske blagovne znamke Cerim, vrhunske pipe Gessi, umivalniki Catalano, kuhinja Dan Kuechen z Bosch aparati je izdelana po meri, prav tako je po meri izdelano pohištvo v dnevni sobi, na hodniku in v kopalnici, kar vse povezuje stil stanovanja v celoto. Vhodna vrata so protivlomna in protihrupna. Ogrevanje je na plin, vsi merilci-števci energentov so ločeni, stroški so nizki. V dnevnih prostorih je bila tekom gradnje vgrajena klimatska naprava visokega cenovnega razreda (Mitsubishi).

Ker se stanovanje kot edino nahaja v zgornjem nadstropju stavbe, je izredno mirno in tako s svojimi prednostmi omogoča lastniku intimnost ter prijetno in udobno bivanje.

Za doplačilo je na voljo je tudi lastniško parkirno mesto v podzemni garaži (15.3 m²), ki se nahaja tik ob vhodu v kletne prostore in dvigalo.

Lokacija je ugodna, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, pošta, lekarna, mesto, vse na razdalji 5 minut hoje). Do avtoceste je prav tako 5 minut vožnje, do Ljubljane 20 minut, do letališča Brnik pa 15 minut.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo polovice stroškov izvedbe posla v višini 2 %. Za več informacij in morebiten ogled v živo pokličite 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje