MLAKA PRI KRANJU

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 450 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Letnik: zgrajeno leta 2000

Nadstropje K+P+1

Šifra: H-20/2024

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Mlaka pri Kranju

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 645.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
450 m², samostojna, zgrajena l. 2000, 793 m² zemljišča, K+P+1, prodamo. Cena: 645.000,00 EUR

Dodaten opis

Na obrobju Kranja, prodamo večjo samostojno hišo, zgrajeno l. 2000, ki v treh etažah obsega 450 m² površine, stoječo na parceli 793 m².

Hiša je trenutno urejena kot večja enodružinska hiša (P, N), z dodatnimi poslovnimi prostori v kleti, ki imajo lastnen zunanji vhod in parkirišča, namenjena poslovni dejavnosti.

Pritličje obsega velik, svetel in zračen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, z izhodom na sončno teraso in atrij ter zelenico, sobo, kopalnico, utility in vežo z vhodom. Ob vhodu se nahaja garaža za eno vozilo, pred njo pa je parkirišče in uvoz na parcelo.

Nadstropje sestavlja spalnica z lastno garderobno sobo in kopalnico, tri sobe, večja kopalnica z banjo in tušem, ter večnamenski prostor od koder vodijo stopnice v galerijo.

Kletno etažo, ki je na eni strani v nivoju spodnjega parkirišča, namenjenega poslovnim prostorom, sestavljajo tri svetle pisarne, sanitarije, kurilnica v kateri je nameščena toplotna črpalka ter veliko skladišče (106 m²), ki ima dostop urejen preko dvižnih garažnih vrat direktno s parkirišča, kjer je dovolj prostora za parkiranje več vozil, za dve vozili pa je na voljo tudi nadstrešek.

Hiša s svojo zasnovo omogoča dokaj enostavno preureditev v dvo stanovanjsko ali preureditev v več bivalnih enot.

Ogrevanje je izvedeno v kombinaciji talnega in radiatorskega ogrevanja, preko toplotne črpalke.

Okolica je lepo urejena, v bližini je vsa potrebna infrastruktura ter obilo možnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi (Udin boršt), poleg tega pa je avtocestni priključek Kranj-zahod oddaljen manj kot 2 km.

Objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje in je brez bremen.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 % pogodbene cene.

Za več informacij in ogled v živo pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje