BISTRICA PRI TRŽIČU

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 250 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Letnik: adaptirano l. 2016
zgrajeno leta 1986

Nadstropje K+P+M

Šifra: H-18/2020

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Tržič

Naselje: Bistrica pri Tržiču

EI: EI v izdelavi


Cena: 359.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
250 m², samostojna, zgrajena l. 1986, adaptirana l. 2016, 1.130 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 359.000,00 EUR

Dodaten opis

V urejenem naselju stanovanjskih hiš pri Tržiču, prodamo lepo urejeno, pred nekaj leti popolnoma obnovljeno stanovanjsko hišo na mirni in sončni parceli površine 1130 m², ki se nahaja na koncu slepe ulice. Hiša je bila zgrajena leta 1986, ves čas zgledno vzdrževana in kot rečeno popolnoma obnovljena: fasada debeline 20 cm, nova tri-slojna okna z vgrajenimi zunanjimi roletami in z masivnimi granitnimi okenskimi policami, nova streha z žlebovi, na novo izolirana terasa, z novimi ograjami, granitno talno oblogo in ličnim nadstreškom s kovinsko konstrukcijo, vgrajena nova toplotna črpalka švedskega proizvajalca Thermia, vhodna vrata proizvajalca Pirnar, dvižna garažna vrata znamke Hormann na elektro pogon, v notranjosti vse instalacije, kompletne kopalnice, povsem na novo izdelano mansardno stanovanje,…

Hiša v treh etažah obsega 250 m². Pritličje sestavljajo svetel dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, z izhodom na veliko teraso (južna lega), spalnica, soba, kopalnica in ločen wc. V nadstropju je popolnoma na novo izdelano 3-sobno stanovanje, ki ga sestavlja svetel dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo z izhodom na balkon, večja spalnica, soba ter kopalnica, na podstrehi pa je možno urediti še dodatno sobo. V to stanovanje je možno urediti tudi lasten zunanji vhod. Klet obsega vhod, dve garaži z dvižnimi vrati na elektro pogon znamke Hormann, v eni garaži je izdelan revizijsko-servisni jašek za vozila, kopalnica s pralnico, kurilnica, shramba za ozimnico, večnamenska soba.

Okolica je lepo urejena, parcela je sončna z odprtim pogledom in ograjena, dostop je asfaltiran z nameščenimi samonosnimi drsnimi dvoriščnimi vrati na elektro pogon, z osebnim prehodom, pred objektom je asfaltirano parkirišče za več vozil, na vrtu se nahaja nadstrešek z letno kuhinjo in večjo mizo za druženje, zelenica in zelenjavni vrt sta urejena.

Zemljiško knjižno stanje je urejeno in brez bremen.

Za več informacij in morebiten ogled v živo pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje