BOHINJSKA BELA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 100 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Letnik: adaptirano l. 2021
zgrajeno leta 1975

Nadstropje K+P+M

Šifra: H-17/2022

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Radovljica

Naselje: Bohinjska Bela

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 199.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
100 m², samostojna, zgrajena l. 1975, adaptirana l. 2021, 215 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 199.000,00 EUR

Dodaten opis

Na idilični in mirni lokaciji s čudovitim panoramskim razgledom prodamo lepo urejeno manjšo hišo, stoječo na urejeni parceli. Hiša je bila zgrajena v sedemdesetih letih in ves čas zgledno vzdrževana, lani pa temeljito prenovljena (okna opremljena z zunanjimi roletami, zunanja in notranja vrata, garažna vrata na daljinsko upravljanje, vse instalacije, kopalnica, talne obloge, kuhinja...). Na svojih 100 m² površine obsega v pritličju vhod z vežo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na sončen balkon z J/Z panoramskim pogledom, spalnico in kopalnico ter shrambo iz katere je urejen dostop v mansardo, ki je še neizdelana in ni vključena v navedeno površino, omogoča pa izdelavo še dveh večjih sob. V kleti je garaža za eno vozilo in dovolj prostora za shranjevanje razne športne in druge opreme, poleg garaže pa se nahaja kurilnica s pralnico in shramba z lastnim vhodom. Ogrevanje je klasično s pečjo na olje, ki se jo da enostavno zamenjati s toplotno črpalko. Hiši pripada tudi zelenica, kjer je možno urediti zelenjavni vrtiček in prostor za posedanje in preživljanje časa na prostem. Na eni strani se hiša stika s sosednjim objektom, stoji na svoji lastni parceli, v kataster stavb je vpisana s svojo številko stavbe, ima lasten naslov, ima gradbeno dovoljenje, v zemljiški knjigi je brez bremen.

Objekt je priključen na javni vodovod, ima električni, telefonski in internet priključek ter je opremljen z videonadzorom. Dostop je urejen po asfaltirani občinski poti, trgovina, šola, vrtec, pošta, avtobusno postajališče so vsi oddaljeni manj kot 500 m. Lokacija je idealno izhodišče za številne športne aktivnosti in izlete, omogoča obilo možnosti rekreacije in sprehodov v neokrnjeni naravi, Blejsko jezero (Zaka) je oddaljeno slaba 2 km in dostopno peš ali s kolesom po gozdni poti. Lokacija in objekt sta zelo primerna tudi za turistično dejavnost.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 % pogodbene cene.

Za več informacij in ogled v živo pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje