BRITOF, VOGE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 130 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

Letnik: zgrajeno leta 2016

Šifra: H-142/2018

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Britof

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: 349.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
130 m², dvojček, zgrajen l. 2016, 300 m² zemljišča, prodamo. Cena: 349.000,00 EUR

Dodaten opis

V urejenem in mirnem novonastalem naselju stanovanjskih hiš eksluzivno prodamo enoto moderno zasnovane hiše – dvojček, bivalne površine 130 m² na lepo urejeni in sončni parceli površine 300 m², ki mu dodatno pripada še 35 m² zemljišča, ki v naravi predstavlja dodatna parkirna mesta. Objekt je premišljeno umeščen v prostor, z dobrim izkoristkom zunanjih površin. Grajen je v montažni izvedbi z uporabo sodobnih kvalitetnih materialov in dosega standard nizko-energetske hiše.

Okna in balkonska vrata so v leseni izvedbi proizvajalca AJM (toplotno prehodnost do 0,71 W/m²K, širina profila je debeline 90 mm), na vseh oknih so nameščene kvalitetne Roltek zunanje žaluzije z električnim pogonom. Po vsej površini hiše je talno ogrevanje s toplotno črpalno.

Pritličje sestavlja svetel in zračen dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, z izhodom na sončen atrij in zelenico, sanitarije, kabinet, tehnični prostor s pralnico in shrambo, v nadstropju so spalnica, dve otroški sobi ter kopalnica. Po vsej površini je položen kvaliteten krtačen in oljen hrastov parket, v kopalnici, spodnjih sanitarijah, in shrambi pa kvalitetna keramika. Oprema je povečini izdelana po meri višje kvalitete, kuhinja je višjega cenovnega razreda.

Okolica hiše je urejena z zelenico in tlakovanimi površinami za parkiranje več vozil ter ograjena z lično panelno ograjo, ki jo na notranji strani obdaja živa meja. Ob parkirišču je v sklopu objekta izdelana dodatna zunanja shramba (površine 10 m²) za kolesa in ostale vrtne potrebščine, na drugi strani vrtne shrambe, ki meji na vrt pa je izdelana predpriprava za ureditev letne kuhinje.

Na voljo so vsi priključki in vsa potrebna infrastruktura, vrtec in šola sta oddaljena slab kilometer, otroci gredo lahko do šole po varni poti, bližnjici, v bližini pa je tudi obilo možnosti za rekreacijo in sprehode v naravi. Do centra mesta je le nekaj minut vožnje, do Ljubljane pa 20 minut. Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Za dodatne informacije ali morebiten ogled pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje