KRANJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 135 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Letnik: zgrajeno leta 2022

Nadstropje P+M

Šifra: H-9/2022-C

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 315.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
135 m², samostojna, zgrajena l. 2022, 400 m² zemljišča, P+M, prodamo. Cena: 315.000,00 EUR

Dodaten opis

V urejenem naselju hiš, na mirni in sončni lokaciji, 2 km od centra mesta Kranj se je pričela gradnja treh eno-stanovanjskih objektov z oznakami A, B, in C. Hiše pa bodo zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, možen pa je tudi dogovor za izgradnjo do IV. podaljšane faze.

Enota C kot samostojna hiša v dveh etažah obsega 135 m² površine, pripada pa ji zemljišče površine 400 m².

Pritličje sestavlja svetel in zračen dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, z izhodom na atrij in zelenico orientiran na jugo-zahod, kopalnica s tušem, tehnični prostor s pralnico, shrambo in garderobo.

V nadstropju so spalnica, dve otroški sobi, garderobna soba in večja kopalnica.

Objekt je grajen klasično z uporabo opečnatih zidakov (Gorišče opekarne – Go max), strešna kritina bo prav tako opečnata (proizvajalec Golob – strešniki Prestiž), talna plošča je toplotno izolirana, stenska izolacija bo iz grafitnega stiropora debeline 16 cm, strešna pa iz volne 30 cm, vgrajena bodo kvalitetna PVC okna in ALU vrata proizvajalca Rajmax.

Po vsej površini je predvideno talno ogrevanje v kombinaciji s toplotno črpalko, kar bo zagotavljalo minimalne stroške ogrevanja.

Okolica bo urejena, pred objektom bo nadstrešek za eno vozilo ter dodatno tlakovano parkirišče, dovozne poti bodo asfaltirane.

Objekti so trenutno v fazi gradnje, hiša se prodaja v III. PGF za ceno 315.000,- EUR ali v IV. PGF (brez končnih talnih oblog, notranjih vrat, kopalniške keramike in toplotne črpalke) za 340.000,- EUR.

Lokacija je ugodna, mirna in sončna, od mesta je oddaljena 2 km, blizu so zelene površine in gozd ter obilo možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa, sprehode in rekreacijo v naravi.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 % pogodbene cene.

Za več informacij in ogled v živo pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje