KRANJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 280 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Letnik: zgrajeno leta 1987

Nadstropje K+P+1

Šifra: H-33/3021

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 377.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
280 m², samostojna, zgrajena l. 1987, 608 m² zemljišča, K+P+1, prodamo. Cena: 377.000,00 EUR

Dodaten opis

Na Primskovem v urejeni četrti stanovanjskih hiš, na mirni in sončni lokaciji prodamo prostorno stanovanjsko hišo, v osnovi zgrajeno leta 1987 in prvič vseljeno leta 2000, ki stoji na lepi, ravni in sončni parceli površine 608 m².

Hiša je grajena kvalitetno, ves čas lepo in redno vzdrževana, leta 2018 je bila menjana streha, fasadna izolacije je volna debeline 10 cm, obdana s silikatno opeko. Na svojih 230 m² obsega pritličje, ki ga sestavlja velik, svetel in zračen dnevni prostor z izhodom na zimski vrt in urejen atrij z zelenico, prostorna kuhinja z jedilnico, soba, kopalnica s tušem, ločen wc in utility s pralnico. V nadstropju je pet sob, od katerih imata dve izhod na balkon, z odprtim pogledom na Šmarjetno goro in kopalnica s kadjo, mansarda pa je še neizdelana in omogoča izdelavo dodatnih bivalnih prostorov. Klet sestavlja kurilnica s pečjo na olje, deponija in dve shrambi, ob hiši pa se nahaja garaža za dve vozili. Celotna parcela je urejena in ograjena, pred hišo je tlakovano parkirišče za več vozil, z ličnim nadstreškom za dve vozili.

Hiša se lahko z enostavnim posegom preuredi v dvo-stanovanjsko, z ločenimi zunanjimi vhodi, dodatno pa je možno izdelati samostojno bivalno enoto tudi v mansardi.

Na voljo so vsi priključki, tudi optika. V dnevnem prostoru je izdelan dimnik (Schiedel) kar omogoča neposreden priklop kamina.

Lokacija je odlična, mirna in omogoča zasebnost, obenem pa je v neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura, staro mestno jedro, šola, vrtec,… kar je vse dosegljivo peš, poleg tega pa je le nekaj minut hoje do rečne struge Kokre, travnikov in gozda, kar omogoča veliko možnosti za sprehode in rekreacijo v naravi.

Zemljiška knjiga je urejena in brez bremen. Prodajalec kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 % pogodbene cene.

Za več informacij in morebiten ogled hiše v živo pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje