KRANJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 3245 m2

Vrsta: Posest

Tip: Kmetijsko zemljišče

Šifra: P-215-2020

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: Ni podatka


Cena: 140.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
3.245 m², kmetijsko zemljišče, stavbno zemljišče, prodamo. Cena: 140.000,00 EUR

Dodaten opis

V Stražišču pri Kranju prodamo kmetijsko zemljišče v velikosti 3245 m². Zemljišče se nahaja v območju proizvodnih dejavnosti, pretežno namenjeno industrijskim, proizvodnim in spremljajočim storitvenim ter servisnim dejavnostim (I), oziroma podrobne namenske rabe: površine z objekti za kmetijsko proizvodnjo, namenjenimi za intenzivno pridelavo rastlin ali rejo živali (IK) v skupni velikosti cca. 1900 m² , prestali del zemljišča pa predstavlja po namenski rabi površine najboljših kmetijskih zemljišč (K1).

Na ograjenem zemljišču (panelna ograja) so postavljeni rastlinjaki v skupni površini cca. 700 m², ki so lahko namenjeni pridelavi in prodaji rastlin. V montažnem šotoru se v pritličju nahajajo skladiščni prostor, kuhinja ter sanitarije, v zgornjem nadstropju pa pisarne (klima naprava). Na parceli se nahaja lastna vrtina za vodo, elektrika in elektro agregat, ogrevanje - plin, priključek za telefon. Pred vhodom je za zaposlene in stranke na voljo lastno parkirišče.

Zemljišče je locirano na uveljavljeni poslovni lokaciji ob frekventni regionalni cesti Kranj-Škofja Loka, ugodna lokacija ob cesti nudi tudi možnosti oglaševanja. Nakup zemljišča je odlična priložnost za investicijo in ponuja različne poslovne možnosti.

Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Za ogled in več informacij pokličite na  telefonsko številko: 040-507-889 (Petra).

Cena: 140.000 EUR


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 040/507-889 - Petra
Email: petra.kovac@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje