KRANJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 145 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4,5-sobno

Letnik: adaptirano l. 2020
zgrajeno leta 1929

Nadstropje 2/3

Šifra: S-8/2024

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 176.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
145 m², 4,5-sobno, zgrajeno l. 1929, adaptirano l. 2020, 2/3 nad., prodamo. Cena: 176.000,00 EUR

Dodaten opis

V Centru Kranja, na mirni lokaciji, prodamo prijetno 4,5-sobno stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju in mansardi urejenega 5-stanovanjskega objekta, zgrajenega leta 1929 in ves čas vzdrževanega ter nazadnje delno adaptiranega leta 2020 (izdelana nova fasada z izolacijo).

Stanovanje ima svoj lasten zunanji vhod, pred katerim se razteza odprta terasa, ki v poletnih dneh nudi prijetno bivanje na prostem in s katere je urejen dostop na pripadajoči manjši vrt (30 m²) in vrtno lopo.

Na svojih 145 m² skupne površine v prvi etaži obsega vhod, hodnik, kuhinjo (ki je lahko tudi bivalna), svetlo dnevno sobo, ki je osončena preko celega dneva in ima lep pogled na Šmarjetno goro, večjo sobo v kateri je urejena spalnica ter kopalnico. Iz hodnika vodijo račje stopnice v mansardo (24 m²), kjer sta urejeni dve manjši sobi s strešnim oknom, prehodna soba, ki lahko služi tudi kot prijetna pisarna in majhna kopalnica s tušem, lijakom in wc-jem. V primeru potrebe po ureditvi bivališča za večje število oseb, je mogoče obe veliki sobi v spodnji etaži pregraditi in tako pridobiti dodatne ločene manjše prostore.

Ogrevanje je centralno z radiatorji, za kar skrbi individualna peč na olje, ki se nahaja v kletni kurilnici. Stanovanje je urejeno, opremljeno in pripravljeno za takojšnje bivanje, prevzem je mogoč takoj po plačilu kupnine.

Lokacija je ugodna, v središču mesta, hkrati pa mirna in z lepim pogledom na Šmarjetno goro, pred hišo je urejen drevored kostanjev.

Stanovanju pripada poleg terase še vrtna lopa, prostor v skupni kurilnici in garaži ter manjši del vrta za hišo. Urejanje etažne lastnine je v zaključni fazi, elaborat je že vpisan v GURS-ovih evidencah, trenutno se ureja vpis v zemljiško knjigo.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 % pogodbene cene. Za vse dodatne informacije in morebiten ogled pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje