PRAŠE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 113 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

Letnik: zgrajeno leta 2020

Šifra: H-11/2020

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Praše

EI: EI v izdelavi


Cena: 239.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
113 m², dvojček, zgrajen l. 2020, 254 m² zemljišča, prodamo. Cena: 239.000,00 EUR

Dodaten opis

V urejenem novonastalem naselju osmih hiš, prodamo štiri enote dvojčkov, ki se nahajajo na mirni in idilični lokaciji, z odprtim razgledom na zeleno naravo, jezero in gore v ozadju.

Vsaka enota na svojih 113 m² obsega pritličje, ki ga sestavljajo veža z garderobo, sanitarije, shramba, tehnični prostor s toplotno črpalko in pralnico, svetel in zračen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na urejen atrij in zelenico s čudovitim panoramskim pogledom na zeleno okolico, jezero in gore. V nadstropju so tri sobe, garderoba in kopalnica. Pred in ob objektu so pripadajoča parkirna mesta.

Hiša je kvalitetno klasično grajena, dobro izolirana, fasadna izolacija je kamena volna debeline 16 cm, strešna izolacija je debeline 30 cm, ogrevanje je po vsej površini klasično, za kar skrbi toplotna črpalka zrak-voda, vhodna vrata so protivlomna, z elektro magnetno ključavnico, proizvajalca Alu Hribar, okna so tro-slojna z dest-komornim PVC profilom proizvajalca Aluplast, na katerih so nameščene zunanje žaluzije na elektro pogon. Vse stene in mavčno-kartonske plošče so že kitane, brušene in beljene, v obeh etažah je nameščen tablični računalnik, ki je med drugim povezan tudi z zunanjo kamero. Okolica je urejena, atrij je lepo urejen in obdelan s Silvadec elementi, parkirišče in povozne površine so asfaltirane, zelenica je negovana. Objekt se prodaja v t.i. IV. gr. fazi, kar pomeni, da do vselitve manjka le še položitev talnih oblog, kopalniške keramike in elementov ter montaža notranjih vrat, vse to pa se lahko po željah kupca uredi v roku enega meseca.

V bližini je obilo možnosti za različne oblike rekreacije, sprehode in igro otrok v naravi, šola in vrtec sta oddaljena 4 km, do Kranja in Medvod je 6 km, na voljo je tudi optika.

Za več informacij in ogled v živo, pokličite na 031 828 999. Kupec ne plača posredniške provizije.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje