ŠKOFJA LOKA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 147 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

Letnik: zgrajeno leta 2024

Nadstropje P+1+M

Šifra: H-6/2024

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Škofja Loka

Naselje: Škofja Loka

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: 385.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
147 m², dvojček, zgrajen l. 2024, 300 m² zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 385.000,00 EUR

Dodaten opis

V Škofji Loki na robu mirnega naselja prodamo enoto novozgrajenega dvojčka -dvostanovanjskega objekta v gradnji, ki bo izdelan do IV. GF in bo obsegal 147 m² neto bivalne površine, na sončni parceli površine 300 m². Hiša je grajena skeletno iz naravnih in ekološko neoporečnih materialov v skladu z vsemi standardi, ki veljajo za nizkoenergijske hiše, kar med drugim pomeni varno, udobno in prijetno bivanje ob minimalnih stroških porabe energije. Objekt obsega tri etaže, ki jih loči masivna križno lepljena lesena plošča - CLT debeline 17 cm, ki daje izreden občutek trdnosti, skelet zunanjih sten je izdelan iz lepljenega in dolžinsko spojenega lesa, ki je zapolnjen z ustrezno izolacijo, ki zagotavlja difuzijsko odprtost in zelo visok nivo protipotresne varnosti.

Tloris je funkcionalen, sestavljajo ga:

Pritličje: velik, odprt, svetel in zračen dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo (36,5 m²) z izhodom na sončno teraso, sanitarije, garderoba, tehnični prostor s shrambo ter kolesarnica oz. shramba z lastnim zunanjim vhodom s parkirišča.

Nadstropje: večja spalnica 18,5 m², soba 13,1 m², kopalnica 5,3m² in utility 3,8 m². Mansarda: večja soba – spalnica 16 m², soba 11,3 m², kopalnica 4 m² in garderoba 3,9 m².

Pred hišo bo urejeno parkirišče z nadstreškom za dve vozili, okolica je izredno mirna, sončen atrij in parcela omogočata zasebnost. Vsa površina hiše bo ogrevana s talnim ogrevanjem, za kar je predvidena toplotna črpalka zrak-voda.

Kot rečeno bo hiša izdelana do IV. gradb. faze, kar pomeni, da do vselitve manjka še izdelava nadometnih instalacij, položitev talnih oblog (parket, keramika) izdelava kopalnic, montaža notranjih vrat, stopnic in namestitev toplotne črpalke. Okolica bo urejena, s tlakovanimi pohodnimi in povoznimi površinami ter parkirišči in z izdelanim nadstreškom za dve vozili.

Lokacija je ugodna v bližini so trgovine, avtobusna postaja, do osnovne šole in vrtca je 1 km, do centra Škofje Loke je le nekaj minut vožnje. Pri gradnji bo/je bil velik poudarek namenjen kvaliteti bivanja in zasebnosti. Za več informacij in morebiten ogled pokličite na 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje