SPODNJE GAMELJNE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 250 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

Letnik: zgrajeno leta 2019

Šifra: H-178/2019

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: Spodnje Gameljne

EI: EI v izdelavi


Cena: 749.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
250 m², samostojna, zgrajena l. 2019, 600 m² zemljišča, prodamo. Cena: 749.000,00 EUR

Dodaten opis

V novem, urejenem in mirnem naselju nadstandardnih hiš, ob zelenem pasu, prodamo moderno zasnovano nizko-energetsko pasivno skeletno hišo, na lepi, sončni parceli površine 601 m². Tloris objekta obsega 250 m² bivalnih površin, dodatno z garažo za dve vozili s shrambo ter zunanjimi terasami, pa vse skupaj znaša 350 m² površin. Konstrukcija pritličja in nadstropja je leseno-skeletna, kletna etaža pa je armirano betonska.

Pritličje sestavlja zelo svetel in zračen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko sončno teraso, sanitarije, vetrolov z garderobo, od koder je tudi prehod v garažo z dovolj prostora za dve večji vozili, kolesa in ostalo športno opremo. V nadstropju sta dve otroški sobi, spalnica z ločeno garderobno sobo in velika kopalnica, vse sobe imajo izhod na balkon. Klet sestavljajo svetel prostor za fitnes in savno (lahko se ga oblikuje v avtonomno bivalno enoto za goste ali svetlo pisarno z lastnim vhodom) z izhodom na vrt, dodatna večja večnamenska svetla soba, prav tako z izhodom na vrt, kopalnica s tušem, tehnični prostor s toplotno črpalko Daikin in rekuperatorjem ter shramba z izhodom na vrt.

Ogrevanje po vsej površini je talno, s toplotno črpalko, za vedno svež zrak in dobro počutje pa skrbi sistem prezračevanja z rekuperacijo zraka. V hišo so vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda (stavbno pohištvo Mik celje, vhodna vrata Pirnar z odklepanjem na prstni odtis, garažna vrata Horrman, notranja vrata s skritimi panti in magnetnim zapiranjem, sanitarna keramika Catalano, zunanje žaluzije z elektro pogonom, konzolne stopnice itd,…). Po dogovoru s kupcem, se lahko dodatno izdela tudi bazen z letno kuhinjo in celotna notranja oprema hiše. Hiša se prodaja popolnoma opremljena, kot je vidno na slikah.

Okolica je urejena in mirna, z obilo možnosti za različne oblike rekreacije in igro otrok v naravi. Lokacija je ugodna, do centra Ljubljane je le 9 km, oziroma 15 minut vožnje, do šole je 2,5 km, do vrtca pa le dober kilometer, blizu je tudi postajališče LPP. Hiša je popolnoma opremljena in takoj vseljiva. V račun se lahko vzame tudi drugo nepremičnino. Pogoj prodajalca je, da se stroški nakupa in posredovanja razdelijo tako, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.Za dodatne informacije in ogled v živo pokličite 031 828 999.


Kontakt

Prodajalec: ALTERA nepremičnine d.o.o.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj
GSM: 031/828-999
Email: info@altera-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje